«Ваша перемога стала гідною відповіддю»: «Азов» подякував футболістам Динамо за підтримку після матчу з Арісом

Переглядів 1554
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Ваша перемога стала гідною відповіддю»: «Азов» подякував футболістам Динамо за підтримку після матчу з Арісом
Радість гравців Динамо після перемоги над Арісом. Фото: ФК Динамо
Бійці легендарного «Азову» висловили свою щиру вдячність гравцям київського Динамо, які відстояли честь України в поєдинку проти грецького Аріса, ультрас яких мали нахабство паплюжити честь воїнів ЗСУ.

Представники бригади «Азов» подякували гравцям і всій команді київського Динамо за підтримку їх бойового з’єднання і в грі, і після матчу Ліги конференцій проти Арісу.

«Ваша перемога над Арісом стала гідною відповіддю на безпідставні звинувачення та провокації з боку деяких грецьких уболівальників.

Бажаємо столичному клубу не зупинятися на досягнутому та у новому сезоні продовжувати представляти Україну гідно на міжнародній арені!», –  написано у зверненні «Азова»б написаному на їх офіційній сторінці в Telegram-каналі.

  • В матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Динамо перемогло Аріс в серії післяматчевий пенальті (2:1).
  • У фінальній кваліфікації Ліги конференцій Динамо зійдеться з турецьким Бешикташем.
  • Стамбульский гранд на попередній стадії пройшов Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Перша гра між Динамо та Бешикташем відбудеться на День незалежності України – 24 серпня (матч прийматиме Бухарест). Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.