Скільки коштує годинник Суркіса? Журналісти з’ясували – ціна вища за деяких гравців Динамо

Переглядів 6364
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
Скільки коштує годинник Суркіса? Журналісти з’ясували – ціна вища за деяких гравців Динамо
Ігор Суркіс. Фото: Google
Румунські папараці помітили на руці президента київського Динамо годинник вартістю у понад 300 тисяч євро. Стільки коштує хлопець його доньки.

Ігор Суркіс полюбляє дорогі речі, зокрема годинники. На лівій руці боса київського Динамо, який був присутній на матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти Аріса, який відбувся у цей четвер, помітили дуже коштовні «котли».

Наші румунські колеги не полінувалися і з'ясували, що елітний аксесуар Суркіса-молодшого –  годинник від бренду «Richard Mille».

За інформацією iamsport.ro, оцінюється такий годинник у щонайменше 300 тисяч євро. Виготовлений годинник не із золота чи платини, а з карбону та титану, матеріалів максимально стійких до ударів.

Штаб-квартира компанії «Richard Mille» знаходиться у Швейцарії.

  • Transfermarkt  оцінює вартість захисника Динамо Крістіана Біловара, коханого доньки Ігоря Суркіса Яни, в 300 тисяч євро. 
  • Дешевше за Біловара вартує лише Валентин Моргун (50 тисяч), Самба Діалло (200 тисяч) та Євген Ісаєнко (250 тисяч).
  • Сьогодні, 20 серпня, Динамо проведе поєдинок УПЛ проти одеського Чорноморця. Гра відбудеться в Одесі. Початок о 17:00.
  • В наступному, вирішальному раунді кваліфікації Ліги коференцій Динамо зіграє проти турецького Бешикташа.
  • Стамбульский гранд на попередній стадії пройшов Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Перша гра між Динамо та Бешикташем відбудеться на День незалежності України – 24 серпня (матч прийматиме Бухарест). Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
  • В новому сезоні української Прем'єр-ліги Динамо провело дві гри: перемогли Минай (4:1) та в столичному дербі подужали Оболонь (4:2).