«Дізнався про це з преси»: Гура висловився про своє звільнення з ФК Олександрії

Переглядів 1077
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Дізнався про це з преси»: Гура висловився про своє звільнення з ФК Олександрії
Юрій Гура. Фото: ФК Олександрія
Колишній головний тренер ФК Олександрія Юрій Гура розповів, як дізнався, що його звільнили з займаної посади та сказав, де тоді знаходився.

Екс-наставник ФК Олександрія Гура зізнався, що про своє звільнення дізнався з преси. 

«Я дізнався про це з преси минулого тижня. Я якраз повертався з Польщі, був там на дні народження у онука, і по дорозі прочитав інсайд, що більше не буду головним тренером Олександрії. Але до клубу дзвонити не став».

Також Гура додав, що вже в Україні була бесіда з президентом клубу.

«А сьогодні мене викликав на розмову президент клубу Сергій Анатолійович Кузьменко. Ми поговорили і було ухвалено рішення припинити співпрацю. Він сказав, що на моє місце прийде інша людина», — сказав Гура у ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net

Нагадаємо, що ми писали про ймовірне звільнення Гури та зміну його на тренера молодіжної збірної України Ротаня. Тепер ця інформація заграла новими фарбами.

Загалом, як головний тренер Олександрії Юрій Володимирович провів 33 матчі. Під його керівництвом команда здобула 16 перемог, вісім нічиїх та дев’ять поразок.

Олександрія провела 13 матчів у поточному сезоні, набрала 24 очки та посідає п'яте місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

X