«Дніпро-1 поставив Панатінаїкос у дуже складне становище»: грецькі ЗМІ оцінили успіх команди Йовановіча

Переглядів 2002
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Дніпро-1 поставив Панатінаїкос у дуже складне становище»: грецькі ЗМІ оцінили успіх команди Йовановіча
Фото: СК Дніпро-1
Грецькі ЗМІ написали чимало критичних відгуків після матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між Панатінаїкосом та Дніпром-1.

Наші колеги з Греції дуже стримано відреагували на загальний успіх афінського Панатінаїкоса в протистоянні з Дніпром-1 в рамках другого кваліфікаційного раунду ЛЧ. Вперта гра команди Олександра Кучера журналістів з Еллади дещо здивувала.

Спорттайм

«Дніпро-1 поступившись 1:3 поставив Панатінаїкос у дуже скрутне становище, незважаючи на те, що довелося міняти воротаря!

Шпорар був абсолютною зіркою вечора, а найближчі матчі з Марселем будуть ще складнішими».

Gazzetta.gr

«ПАО вперше з 2016 року гарантував собі участь у груповому етапі Кубка Європи. Робота зроблена, але Панатінаїкос не повинен зупинятися на досягнутому. 

Вони мають повне право насолоджуватися тріумфом і починають підготовку до Марселя».

Спорт24

«Повторна гра з Дніпром-1 була напруженою і виявила слабкі сторони Панатінаїкоса. Дніпро-1 переважав у двох третинах гри.

Рахунок 2:2 у фіналі цілком справедливий».

  • Після вильоту з Ліги чемпіонів Дніпро-1 продовжить єврокубкові виступи в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.
  • На українську команду чекає протистояння з празькою Славією.
  • Перший поєдинок пройде в столиці Чехії 10 серпня.
  • Матч-відповідь відбудеться через тиждень у словацькому місті Кошице, де дніпровська команда приймає своїх суперників по єврокубках.