Дніпро-1 встановив неприємне досягнення у єврокубках: «подвиг» української команди у цьому сезоні не повторять

Переглядів 2430
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Дніпро-1 встановив неприємне досягнення у єврокубках: «подвиг» української команди у цьому сезоні не повторять
Дніпро-1. Фото: ФК ДнІпро-1
Дніпро-1 поступився словацькому Спартаку з Трнави. Українська команда програла опоненту в додатковий час, знову дограючи матч в дев’ятьох через два вилучення.

31 серпня в рамках матчу-відповіді кваліфікації Ліги конференцій Дніпро-1 зустрічався зі словацьким Спартаком з Трнави. Друга зустріч завершилася поразкою дніпрян 1:2.

Дніпро-1 став частиною історії, ставши першою командою, яка вилетіла з трьох європейських турнірів поспіль, не здобувши жодної перемоги.

Раніше такий самий шлях з кваліфікації Ліги чемпіонів (ЛЧ) в нікуди проходили команди, такі як Дюделанж, Шкупі, Лінфілд, Марібор, Жальгіріс і Нефтчі. Проте відзначимо, що у всіх цих команд був хоча б один успішний раунд на початку турніру.

У випадку з Дніпро-1, вони не мали жодних пройдених суперників та жодної перемоги в шести матчах євротурніру. Цікаво, що аналогічний шлях міг пройти і Генк, але результат виявився на користь синіх у грі проти колишнього клубу Ярослава Ракицького.

  • Після того, як у минулому сезоні дніпряни посіли друге місце в чемпіонаті України, у поточній команді вони з чотирма очками в активі посідають 13 місце в турнірній таблиці УПЛ.
  • Наступний поєдинок на внутрішній арені Дніпро-1 зіграє третього вересня з черкаським ЛНЗ.
  • Також на цій стадії єврокубка вилетіло Динамо.