Дніпро-1 звільнить Кучера, якщо команда не вийде до групової стадії єврокубків: відома можлива сенсаційна заміна фахівця

Переглядів 4618
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Дніпро-1 звільнить Кучера, якщо команда не вийде до групової стадії єврокубків: відома можлива сенсаційна заміна фахівця
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Головний тренер віце-чемпіона УПЛ минулого сезону Дніпра-1 Олександр Кучер отримав ультиматум від керівництва клубу. На виправлення ситуації в спеціаліста ще є час.

Три голи від празької Славії в поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи максимально розхитали стілець під головним тренером Дніпра-1 Олександром Кучером

Наставник дніпрян ризикує залишитися безробітним, якщо команда не вийде до групової стадії єврокубків – Ліги Європи чи Ліги конференції. Про це з посиланням на власні джерела повідомив журналіст Ігор Бурбас.

«Одразу кілька менеджерів дуже хотіли б бачити на чолі Руслана Ротаня, але розуміють, що забрати його з Олександрії буде вкрай важко.

І ще важче переконати свого головного акціонера, який наклав категоричне вето на кандидатуру Ротаня рік тому», – написав Бурбас в своєму телеграм-каналі. 

  • Матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи Дніпро-1 – Славія відбудеться 17 серпня на стадіоні «Кошицька футболова арена» у словацькому місті Кошице. Гра розпочнеться о 21:00.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації ЛЕ зіграє із луганською Зорею. Той, хто програв, опуститься в Лігу конференцій, де в заключному відбірному турі зійдеться з тріумфатором пари Лех (Польща) - Спартак (Трнава, Словаччина).