«Доброго вечора, ми з України»: Зінченко в Лондоні зустрівся з іншим українським футболістом

Переглядів 26762
Дмитро Котков Дмитро Котков
5 голосів
«Доброго вечора, ми з України»: Зінченко в Лондоні зустрівся з іншим українським футболістом
Олександр Зінченко. Фото: Google
Олександр Зінченко, який грає за лондонський Арсенал, зустрівся в Лондоні з Богданом В’юнником, який захищає кольори Цюриха. Хлопці зробили спільне фото.

У матчі шостого туру групового раунду Ліги Європи лондонський Арсенал на своєму полі виграв у швейцарського Цюріха з рахунком 1:0 завдяки голу Кірана Тірні у першому таймі. Ця вікторія дозволила «канонірам» з 15 очками в активі посісти перше місце в групі А. Лондонці випередели другий ПСВ на два бали. 

Зазначимо, що український легіонер Арсеналу Олександр Зінченко вперше за довгий час потрапив до заявки лондонців на матч, але весь поєдинок з Цюріхом провів на лаві запасних. 

До слова, в матчі з Арсеналом зіграв за Цюріх український нападник Богдан В’юнник, який вийшов на поле на 77-й хвилині та результативними діями не відзначився.

До матчу звісно два українці Зінченко та В’юнник зустрілися на стадіоні «Емірейтс». Хлопці зробили спільне фото, яке опублікував у своєму інстаграмі Богдан. Знімок футболіст підписав фразою «Доброго вечора, ми з України».

Богдан В’юнник перейшов до Цюриха на правах аренди у 2022 році. В цьому сезоні 20-річний форвард зіграв за швейцарську команді 12 матчів, у яких відзначився асистом.

З приводу Зінченка додамо також, що Сашко матиме змогу себе проявити вже шостого листопада у матчі чемпіонату Англії Челсі – Арсенал. Напередодні лондонського дербі «каноніри» в Прем’єр-лізі Англії, маючи 31 очко в активі, ідуть на першій позиції. Челсі з 21 очком іде шостим.

У цьому сезоні Олександр Зінченко на даний момент зіграв за лондонський Арсенал шість матчів, у яких він відзначився однією результативною передачею.