«Додадуть Судакова, Трубіна і Мудрика — будемо щасливі»: Бондаренко – про склад молодіжної збірної

Переглядів 3624
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Додадуть Судакова, Трубіна і Мудрика — будемо щасливі»: Бондаренко – про склад молодіжної збірної
Артем Бондаренко. Фото:
Півзахисник збірної України U21 Артем Бондаренко поділився думкою щодо залучення Георгія Судакова, Анатолія Трубіна, Михайла Мудрика та інших гравців до матчів на молодіжному чемпіонаті Європи.

Артем Бондаренко висловився щодо сезону, який минув. Український хавбек заявив, що перед молодіжною збірною стоїть певне завдання, але не назвав його.

«Сезон справді був важким, у нас було кілька днів відпочити, а зараз збір. Ми розуміємо, яке перед нами стоїть завдання та яку країну ми представляємо. Яке завдання? Називати не буду, але воно є».

Також Бондаренко висловився щодо можливого підключення молодих гравців із дорослої збірної до молодіжки. Півзахисник спокійно ставиться до будь-якого розвитку подій.

«Мудрик та інші гравці національної збірної? Нам не вистачатиме цих хлопців. Особливо тих, хто пройшов з нами відбір – Жора, Толя, Михайло. Додадуть їх до складу — будемо щасливі, ні — так і буде», - сказав Бондаренко для « ПРОФУТБОЛ Digital».

  • Артем Бондаренко провів цього сезону 38 матчів за Шахтар, у яких відзначився десятьма голами і шістьма асистами.
  • Також хавбека визнали найкращим футболістом «гірників» у травні.
  • Ротань оголосив список із 25 футболістів на червневий збір для підготовки до континентальної першості. Ще семеро гравців потрапили до резервного списку.
  • У заявку молодіжної збірної України на Євро-2023 увійдуть 23 футболісти.
  • 13 червня молодіжна збірна України зіграє з Кувейтом, а 16 червня відбудеться контрольний матч проти молодіжної збірної Ірландії.