«Доручили полетіти в Катар»: інсайдер заявив, що Шевченко провалив завдання Зеленського

Переглядів 67063
Павло Клименко Павло Клименко
18 голосів
«Доручили полетіти в Катар»: інсайдер заявив, що Шевченко провалив завдання Зеленського
Андрій Шевченко. Фото: Google
Учора, 18 грудня, завершився чемпіонат світу-2022 у Катарі. Фінальний поєдинок Мундіалю відвідав колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

Кілька днів тому стало відомо, що президент України Володимир Зеленський хотів виступити з відеозверненням із закликом до миру перед початком фіналу між збірними Аргентини та Франції (3:3, за пенальті – 4:2), проте ФІФА відмовила у такому проханні.

Як повідомляє журналіст Ігор Бурбас, Андрій Шевченко мав у Катарі домовитися, щоб звернення Зеленського все ж таки було показано перед поєдинком. У результаті, як відомо, легенда українського футболу також не змогла вирішити це питання.

«В Офісі Президента цими вихідними якраз була можливість перевірити менеджерські здібності Шевченка. Йому доручили полетіти в Катар і домовитися, щоб перед фіналом ЧС показали відеозвернення Зеленського. Як ми вже розуміємо, цю місію було провалено…» – написав Бурбас у своєму телеграм-каналі.

При цьому Шевченко встиг зробити спільне фото із головою ФІФА Джанні Інфантіно, за що його розкритикував екс-форвард Динамо, Дніпра та збірної України Роман Зозуля.

Раніше була інформація, що 20 грудня у форматі відеоконференції має відбутися Виконком УАФ, на якому, можливо, Андрія Павелка знімуть з посади президента асоціації, а замість нього призначать Шевченка. Додамо, що ФІФА та УЄФА незадоволені такою процедурою.