«Шевченку пригрозили виключенням України»: президент УАФ Павелко підключив УЄФА, щоб зберегти свою посаду

Переглядів 3075
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Шевченку пригрозили виключенням України»: президент УАФ Павелко підключив УЄФА, щоб зберегти свою посаду
Андрій Шевченко та Андрій Павелко. Колаж: FanDay.net
Зміна президента Української асоціації футболу виявилася заблокованою з боку УЄФА. Європейський футбольний союз пригрозив українській владі за зміну Андрія Павелка.

Журналіст Сергій Болотніков у програмі КДК заявив, що Андрій Павелко підключив УЄФА, щоб зберегти президентське крісло УАФ, на яке претендував Андрій Шевченко.

«Павелко не здається. Він робить ставку на захист УЄФА. І, кажуть, що в УЄФА справді вписалися за нього, неофіційно погрозивши Шевченку, що Україну можуть виключити зі спілки, якщо будуть серйозні порушення при спробі змінити владу. А це означає – дискваліфікація клубів із єврокубків та збірної з відбору на Євро-2024».

Раніше була інформація, що Андрія Шевченка висунули у кандидати на посаду президента УАФ і начебто це зробила Запорізька обласна асоціація футболу.

Нагадаємо, що декілька днів тому президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.