«Досить складно»: агент бельгійського футболіста висловив сумніви, що його клієнт буде заграний за збірну України

Переглядів 372
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Досить складно»: агент бельгійського футболіста висловив сумніви, що його клієнт буде заграний за збірну України
Крістіан Равич. Фото: Серкль Брюгге
Колишній півзахисник Динамо та Брюгге Сергій Серебренніков, який зараз працює агентом та представляє інтереси Крістіана Равича, поділився думкою про можливість заграти підопічного за збірну України.

Сергій Серебренніков скептично дивиться на варіант зі зміною футбольного громадянства бельгійського захисника Серкля Брюгге Крістіана Равича, який має українське коріння.

«Крістіан не має українського громадянства – тільки коріння по батькові. Заграти хлопця за українську молодіжку зараз (до чемпіонату Європи) буде досить складно. Навіть якщо він сподобається тренерам, можна не встигнути вирішити документальні питання. Чи може він за віком грати за U-21 у наступному відборі – треба перевіряти.

Ну а варіант його залучення до лав національної збірної, звичайно ж, залежить від його рівня та зацікавленості з боку головного тренера», – наводить слова Серебреннікова телеграм-канал «ТаТоТаке».

Нагадаємо, в Україні про Равича дізналися після інтерв'ю, яке з гравцем записав сайт «Український футбол».

20-річний захисник Равич є вихованцем Брюгге. 2021 року перейшов у Серкль Брюгге, де зараз є гравцем основи. Футболіст виступав за бельгійські збірні U-16, U-17 та U-18.

Серебренніков відомий українським уболівальникам за виступами за Динамо та збірну України. У 2002 році перейшов у Брюгге і виступав у Бельгії до завершення ігрової кар'єри у 2014 році.