«Досвід у Ракицького божевільний»: Хацкевич оцінив можливе повернення захисника у збірну України

Переглядів 694
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Досвід у Ракицького божевільний»: Хацкевич оцінив можливе повернення захисника у збірну України
Ярослав Ракицький. Фото: УАФ
Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич прокоментував потенційний виклик захисника Шахтаря Ярослава Ракицького у національну збірну України.

Повернення до складу збірної України півзахисника Краковії Євгена Коноплянки на матч відбору Євро-2024 з Англією порушило питання і про можливість повернутися до першої команди Ярослава Ракицького.

На думку Олександра Хацкевича, Ракицькому нема чого робити у збірній, бо він уже все там довів. Тепер Ярославу необхідно зробити акцент на своїй клубній кар'єрі в Шахтарі. 

«Досвід у Ракицького божевільний, але треба працювати на перспективу. Думаю, у цьому відбірному циклі гратимуть молоді хлопці. Я вважаю, що Ярік уже все віддав збірній, і йому потрібно сконцентруватися на клубній кар'єрі. Він уже все всім довів», – сказав Хацкевич в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу».

33-річний захисник виступав у складі збірної України з жовтня 2009 року по жовтень 2018 року. За цей час він провів 54 матчі у жовто-синій футболці, в яких забив чотири голи і зробив три результативні передачі.

Нагадаємо, Ярослав за власним бажанням припинив виступати за збірну після свого переходу з Шахтаря до Зеніту.

X