«Довгострокового кредиту довіри немає»: зізнання президента ЛНЗ стосовно майбутнього головного тренера

Переглядів 2791
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
«Довгострокового кредиту довіри немає»: зізнання президента ЛНЗ стосовно майбутнього головного тренера
Олександр Ковпак. Фото: ФК ЛНЗ
Власник ЛНЗ Андрій Полтавець розповів, що в головного тренера команди Олександра Ковпака, незважаючи на вихід до УПЛ, великого кредиту довіри немає і керманичу все доведеться доводити на ділі.

Президент ЛНЗ Андрій Полтавець у інтерв’ю YouTube-каналу FanDay зізнався, що головний тренер його команди Олександр Ковпак, попри вихід в УПЛ, матиме велику довіру лише при досягненні результатів:

«Не можна сказати, що це пожиттєвий або довгостроковий контракт, Ковпак і ми прекрасно розуміємо, що він – молодий спеціаліст, йому є куди прогресувати, якщо ми будемо бачити те, що він робить те, що потрібно, можливо не відразу, а з часом хоче побудувати класну команду, то тоді довіра зростатиме». 

Також власник черкаського клубу зазначає, що посада Ковпака в ЛНЗ – в руках самого тренера:

«Нині це новий досвід, який ми ще не переживали, і він теж розуміє, що довгострокового кредиту довіри немає і все залежатиме від бажання, здібностей, результату. Хотілося б, щоб новий Нагельсманн був у Черкасах».

Це визнає і сам головний тренер ЛНЗ:

«Я не літаю в хмарах, я розумію, що кредит довіри треба заслужити, тому від цього ми і працюємо, від цього в нас багато сил і амбіцій, тому що ми молоді, хочеться рухатись вперед».

  • ЛНЗ у перехідних матчах за право грати в УПЛ за сумою двох матчів переміг Інгулець (3:2).
  • Уперше в історії в елітному українському дивізіоні буде команда, яка представляє Черкащину.
  • Для Олександра Ковпака ЛНЗ – перше місце роботи на тренерській ниві. З вересня 2020 по вереснь 2022 року він був асистентом Юрія Бакалова.
  • Після відставки Бакалова в вересні 2022 року став виконуючим обов'язків головного тренера ЛНЗ, а в грудні того ж року позбувся приставки «в.о.».