«Друже, ти в футбол хоч раз в житті грав?»: Вацко жорстко розкритикував коментатора матчі Динамо – Бешикташ

Переглядів 1865
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Друже, ти в футбол хоч раз в житті грав?»: Вацко жорстко розкритикував коментатора матчі Динамо – Бешикташ
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився щодо свого колеги, який, на думку Вацка, дуже негативно коментував матч Динамо-Бешикташ.

У останньому відео на каналі «Вацко LIVE», коментатор та журналіст Віктор Вацко висловив негативну думку про колегу, який коментував матч Ліги конференцій між Динамо і Бешикташем (2:3).

«Від чого в мене підгоріло? Перша помилка Сидорчука в матчі - втратив м'яч в центрі поля. Так, у Бешикташа виник момент. Реакція коментатора: «Сидорчук, ти за кого граєш?!», потім м'яч Попову влучає у штрафному - «Для чого ось так руки виставляти?!». Щось хороше у грі - реакції немає.

Моменти якісного футболу, сильного футболу у виконанні Сидорчука також були, моменти прояву високої майстерності, бачення поля, відчуття гри, технічного виконання - про це нічого в трансляції. Не Сидорчук, а Гаррі Поттер віддав. А як тільки помилка - акцент, тільки негатив».

Вацко задався риторичним запитанням, а чи грав той коментатор у футбол. Також журналіст наголосив на тому, що всі помиляються під час гри.

«В мене просто одне запитання, друже, колего, ти в футбол хоч раз в житті грав? Хоч десь, я не кажу про лігу якусь, хоч з друзями в дворі? Не на плейстейшн, а ногами власними. На полі помиляються всі, це знає кожен, хто хоча б раз в житті грав у футбол своїми ногами!»

  • В першій грі Бешикташ на останніх хвилинах гри вирвав перемогу в Динамо (3:2).
  • Поєдинок-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій Бешикташ – Динамо відбудеться 31 серпня в Стамбулі.
  • Початок гри о 21:00.