«Думаю, що Луческу погодиться»: у Румунії анонсували товариський матч Динамо

Переглядів 3023
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Думаю, що Луческу погодиться»: у Румунії анонсували товариський матч Динамо
Мірча Луческу. Фото: Google
Київське Динамо може провести товариський матч проти команди з батьківщини свого головного тренера. Слідом за Динамо з Бухареста, біло-сині мають шанси зустрітися з Корвінулом.

Все для комфорту головного тренера? Схоже, що в новому сезоні другою батьківщиною для київського Динамо стане Румунія. Як відомо, найпевніше столичний гранд всі домашні поєдинки Ліги конференцій проводитиме на стадіоні в Бухаресті, першим спаринг-партнером на навчально-тренувальних зборах має бути Динамо з Бухареста. І ось нова, свіжа інформація від румунської преси.

Як повідомляють ЗМІ, підопічні Мірчі Луческу можуть провести товариський матч зі ще одним румунським клубом Корвінулом. Про це повідомляє Рrosport.

«Йде обговорення організації цієї зустрічі. Зрозуміло, що ми не можемо провести її зараз, тому що Луческу поїде зі своєю командою на збори. Але ми не відмовляємося від цієї ідеї. Ми хочемо запросити Мірчу та киян до Хунедоари у вересні, коли в чемпіонатах буде перерва на матчі збірних. 

Я дуже хочу, щоб уболівальники потрапили на цю гру. Думаю, що Луческу погодиться», - заявив мер міста Хунедоара, де й базується клуб  Корвінул, Ден Бобутану.

  • В сезоні 2022/2023 років Динамо посіло четверте місце в УПЛ;
  • Команда Луческу повторила антирекорд часів Олега Блохіна у сезоні 2013/14;
  • В сезоні 2023/2024 вперше в історії Динамо буде грати в Лізі конференцій;
  • У попередньому розіграші єврокубків Динамо вилетіло в раунді плей-оф до Ліги чемпіонів від Бенфіки (0:5 за підсумками двох матчів).
  • У групі Ліги Європи біло-сині зайняли останнє місце у квартеті з Ренном, Фенербахче та АЕКом з Ларнаки.