«Дуже впевнений у гравцях»: тренер Жирони згадав Циганкова перед важливим матчем Жирони

Переглядів 2009
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Дуже впевнений у гравцях»: тренер Жирони згадав Циганкова перед важливим матчем Жирони
Віктор Циганков і Мічел: Фото: ФК Жирона
Головний тренер Жирони Мічел поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку 37-го Ла Ліги з Бетісом. Каталонська команда веде боротьбу за потрапляння в єврокубки.

Напередодні матчу з Бетісом Мічел розповів про настрій гравців Жирони на важливу зустріч.

«Завтра буде півфінал, і ми повинні перемагати, щоб мати шанс в останній грі. У нас немає негативного тиску, але ми повинні показати на полі свою найкращу версію, щоб перемогти, і підійти до матчу найкращим чином. Це матч, який може увійти в історію команди. Ми повинні пам'ятати про це».

Напередодні поєдинку з Бетісом каталонська команда втратила кількох півзахисників через травми. Наставник Жирони наголосив, що команда має вирішення цієї проблеми і назвав футболістів, серед яких і український вінгер Віктор Циганков, які зможуть зіграти в середині поля.

«У нас багато варіантів. Еррера, Рейньєр, Циганков, Арнау... Я не знаю, але я дуже впевнений у гравцях. Є гравці, які можуть грати на цій позиції. Ми зберемо найкращу команду, щоб перемогти завтра», - цитує Мічела видання Diari de Girona.

Жирона (49 очок) за два тури до фінішу сезону в Ла Лізі посідає дев'яте місце в турнірній таблиці і відстає від сьомої Осасуни на один бал. Каталонській команді потрібно виграти два заключні матчі сезону і сподіватися на чотири очки Атлетика, щоб отримати путівку в Лігу конференцій.

X