Два гравці Шахтаря опинилися в символічній збірній найкращих футболістів світу: обидва чудово проявили себе восени

Переглядів 723
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Два гравці Шахтаря опинилися в символічній збірній найкращих футболістів світу: обидва чудово проявили себе восени
Михайло Мудрик. Фото: Google
Голкіпер Анатолій Трубін та вінгер Михайло Мудрик, які грають за донецький Шахтар та за збірну України, увійшли до списку найкращих футболістів.

Авторитетне французьке видання Foot Mercato склало символічну збірну 2022 року серед футболістів до 21 року включно.

До почесного списку потрапили два представники з України, а саме вінгер Михайло Мудрик та воротар Анатолій Трубін, які представляють донецький Шахтар та збірну України.

Також до символічної збірної увійшли бразилець Вандерсон з Монако, Саліба з Арсеналу, Гвардіол з Лейпцига, Мендеш з ПСЖ, Беллінгем з Боруссії, Педрі з Барси, Мусіала з Баварії, Родріго з Реалу та Сака з Арсеналу.

До речі, ЗМІ вже тривалий час активно обговорюють потенційний трансфер Михайла Мудрика до Арсеналу. У цьому сезоні український вінгер зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

До слова, Мудрик у себе в інстаграмі опублікував сторіз, на якій видно, що він дивиться матч АПЛ Арсенал - Вест Гем (3:1).

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

 

X