Два свята разом: захисник збірної України одружився в останній день року

Переглядів 1658
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Два свята разом: захисник збірної України одружився в останній день року
Едуард та Крістіна Сарапій. Фото: Інстаграм
23-річний український центральний захисник Дніпра-1 Едуард Сарапій, права на якого належать Металісту, одружився в останній день 2022 року.

Обранку футболіста звуть Христина. Скільки пари разом достеменно невідомо, однак у соціальних мережах молодих людей найраніші спільні фото датовані влітку 2019 року.

Дівчина, судячи з інформації в її інстаграмі, займається сферою б'юті та туризму. Посаду про те, що футболіст зробив їй пропозицію, Крістіна опублікувала взимку 2020 року з відпочинку в Домінікані.

Офіційний сайт Дніпра-1 відреагував на цю знаменну подію у житті свого футболіста та урочисто привітав молодих. Прес-служба клубу побажала парі кохання, порозуміння, сімейного затишку та щастя.

Варто зазначити, що Сарапій цього футбольного сезону провів за Дніпро-1 21 поєдинок у всіх турнірах, у яких відзначився двома забитими голами. Його орендна угода з дніпровським клубом дійсна до літа 2023 року.

Футболіст уже встиг здобути і дебютний виклик до національної збірної України. На матч проти Шотландії у шостому турі Ліги націй він потрапив до заявки, проте на полі не з'явився.

X