Два українці – це сила: Яремчук та Соболь вийшли на поле у ​​стартовому складі Брюгге

Переглядів 1094
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Два українці – це сила: Яремчук та Соболь вийшли на поле у ​​стартовому складі Брюгге
Едуард Соболь та Роман Яремчук. Фото: Google
Українські легіонери Брюгге форвард Роман Яремчук та крайній захисник Едуард Соболь з перших хвилин розпочали поєдинок чемпіонату Бельгії проти Вестерло.

8-го жовтня у рамках 11-го туру бельгійської Ліги Жюпіле Брюгге грає з Вестерло.

Українські футболісти Брюгге Роман Яремчук та Едуард Соболь розпочали цей поєдинок, вийшовши на поле у ​​стартовому складі. Зустріч розпочалася о 21:45.

Наразі Брюгге з 22 очками в активі йде на третьому місці у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії. Вестерло із 15 балами розташувалося на сьомій позиції.

У групі В Ліги чемпіонів Брюгге впевнено лідирує із дев'ятьма очками в активі. Бельгійська команда виграла всі три матчі проти Байєра (1:0) Порту (4:0) та Атлетіко (2:0) із загальним рахунком 7:0!

Цікаво, що саме в рамках Ліги чемпіонів Яремчук та Соболь ще жодного разу не грали з перших хвилин. Українські футболісти лише виходили на заміни у цих зустрічах.

Форвард збірної України Роман Яремчук у цьому сезоні зіграв за Бенфіку та за Брюгге 11 матчів, у яких відзначився одним голом та трьома асистами. У складі бельгійської команди українець зіграв шість матчів, у яких забив один м'яч і зробив два гольові паси.

Захисник збірної України Едуард Соболь цього сезону зіграв за Брюгге дев'ять матчів, у яких відзначився голом-красенем зі штрафного.