«Дякую, нам більше не доведеться це терпіти»: чемпіон світу різко розкритикував кумира Мудрика

Переглядів 1902
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Дякую, нам більше не доведеться це терпіти»: чемпіон світу різко розкритикував кумира Мудрика
Неймар. Фото: ФК Аль-Хіляль
Легендарний футболіст мюнхенської Баварії Пауль Брайтнер подякував саудівському Аль-Хілялю за те, що вони позбавили європейський футбол такого футболіста як Неймар.

Легендарний півзахисник мюнхенської Баварії (1970-1974, 1978-1983) Пауль Брайтнер досить різко висловився про зірку збірної Бразилії Неймара, який став гравцем аравійського Аль-Хіляля.

«Дякую, дорогі саудівці, нам більше не доведеться це терпіти. Ще раз спасибі за купівлю пана Неймара, який був одним із самих «лівих» футболістів в еліті футболу в останні роки. Один із «найвидатніших» футболістів, єдина «зірка», справжній актор. Жалюгідний!», – сказав Брайтнер для сайту Bayerischer Rundfunk.

У свій час український вінгер Челсі Михайло Мудрик зізнавався, що саме Неймар є його улюбленим футболістом. Сам бразилець навіть записав звернення до Михайла, де подякував за підтримку.

«Це футболіст, на відео якого я виріс. Дивився їх багато років. Та й зараз можу подивитись, але вже не так часто. Це мій улюблений футболіст. Думаю, Неймар за своїм потенціалом набагато сильніший навіть за Роналду. Він міг би бути володарем п'яти «Золотих м'ячів», – сказав Мудрик на ютуб-каналі «Влада Седан».

  • Неймар встиг пограти за бразильський Сантос (37 поєдинків, 39 голів) та іспанську Барселону (123 гри, 68 голів, 37 результативних передач).
  • Останні шість сезонів бразилець грав за ПСЖ: 112 матчів, 82 голи, 48 результативних передач в офіційних поєдинках.
  • Українець перейшов до Челсі у січні цього року із донецького Шахтаря за 100 млн євро (враховуючи бонуси). Цей трансфер став найдорожчим в історії українського футболу.
  • Минулого сезону Михайло зіграв за Челсі 17 матчів в усіх турнірах, в яких встиг віддати дві результативні передачі.
  • Брайтнер разом зі збірною ФРН став чемпіоном світу у 1974 році.