Джерело: Бущан та Шапаренко знаходяться у Барселоні, де будуть прооперовані

Переглядів 1586
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело: Бущан та Шапаренко знаходяться у Барселоні, де будуть прооперовані
Микола Шапаренко. Фото: Динамо Київ
Румунський журналіст Емануель Рошу повідомив, що травмовані гравці київського Динамо Георгій Бущан та Микола Шапаренко зараз знаходяться у Барселоні.

У першому турі групового етапу Ліги Європи Динамо на виїзді поступилося Фенербахче з рахунком 1:2. Єдиним голом за киян відзначився Циганков. 

Сьогодні стало відомо, що 23-річний Шапаренко цього року вже не зможе вийти на поле. У Миколи розрив передньої хрестоподібної зв'язки колінного суглоба. А це означає, що його чекає операція та відновлення близько шести місяців.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

Дещо пізніше офіційний сайт Динамо повідомив, що травму отримав і Бущан. За попередніми даними клубних лікарів у футболіста підозра на травму меніска. Гравцеві знадобиться детальне обстеження. Воротар киян може пропустити близько місяця.

Зараз обидва гравці знаходяться у Барселоні, де їх прооперують. Про це повідомив румунський журналіст Емануель.

«Тренер київського Динамо Мірча Луческу каже, що Микола Шапаренко (розірвані зв'язки) та Георгій Бущан (коліно) зараз перебувають у Барселоні, де їм проведуть операції після травм, які вони отримали у матчі з Фенербахче у четвер», — написав у твітері Роша.

Наступний матч у Лізі Європи Динамо проведе проти АЕКу 15 вересня. Початок гри запланований на 22:00.