Джерело: Луческу близький до відставки після поразки від Ренна у Лізі Європи

Переглядів 2966
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело: Луческу близький до відставки після поразки від Ренна у Лізі Європи
Мірча Луческу. Фото: Динамо
У вчорашньому матчі третього туру групового етапу Ліги Європи київське Динамо програло на виїзді французькому Ренну. Це вже третя поспіль поразка української команди у турнірі.

Підопічні Мірчі Луческу знову програли у групі Ліги Європи. Цього разу французькому Ренну. Такі результати не можуть вважатися задовільними керівництвом клубу та вболівальниками, а тому не дивно, що з’являється інформація про можливу відставку румунського фахівця.

Через незадовільні результати цього сезону головний тренер Динамо Луческу знаходиться в одному кроці від розірвання контракту з київським клубом, повідомляє Ziare.com. 

В УПЛ Динамо посідає дев'яте місце у турнірній таблиці, набравши шість очок у чотирьох матчах. У Лізі Європи Динамо йде без очок та на останньому місці у турнірній таблиці групи.

Зазначимо, що Луческу очолив Динамо влітку 2020 року. За цей час разом із київським клубом він ставав чемпіоном України, володарем Кубка та Суперкубку України. Його угода з київським клубом розрахована до 30 червня 2024 року.

У наступному турі Ліги Європи Ренн знову зіграє з Динамо. Гра запланована на 13 жовтня. Початок – о 19:45.

Раніше ми повідомляли, що Дніпро-1 врятував нічию у матчі з Вадуцом.