Джерело: одного з найкращих бомбардирів Динамо дискваліфікують і змусять заплатити штраф

Переглядів 2349
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Джерело: одного з найкращих бомбардирів Динамо дискваліфікують і змусять заплатити штраф
Владислав Ванат, фото: ФК Динамо
Основний форвард Динамо Владислав Ванат ризикує залишитися без футболу на кілька матчів. Причиною цьому є неналежна поведінка гравця після провального матчу проти Інгульця (0:2).

П'ятого березня Динамо програло Інгульцю, який тоді йшов у зоні вильоту. Після поєдинку головний тренер команди Мірча Луческу, а також нападник біло-синіх Владислав Ванат розкритикували арбітра Катерину Монзуль. Футболіст Динамо взагалі зявив, що жінки не повинні судити ігри чоловічого футболу.

За інформацією Telegram-каналу «Динамо Киев Inside» Ванат буде вимушений понести відповідальність за свої слова. 12-го травня КДК УАФ прийняв рішення про триматчеву дискваліфікацію 21-річного гравця.

«На засіданні було прийнято досить резонансне рішення. Форварда Динамо Ваната дискваліфіковано на три матчі. Причина – знамените післяматчеве «сексистське» інтерв'ю з приводу суддівства Монзуль у матчі з Інгульцем. Плюс штраф у 100 тисяч гривень».

Але джерело додає, що рішення по Ванату набуде чинності тільки після розгляду справи Апеляційним комітетом УАФ. В поточному сезоні Владислав є другим найкращим бомбардиром Динамо у всіх турнірах після Віталія Буяльського – 11 та 12 голів відповідно.