Джерело: Шахтар в кроці від трансферу ексзахисника Барселони – Срна вже домовився з іменитим гравцем

Переглядів 6973
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Джерело: Шахтар в кроці від трансферу ексзахисника Барселони – Срна вже домовився з іменитим гравцем
Дмитро Чигринський та Ліонель Мессі. Фото: Getty Images
Вихованець донецького Шахтаря та ексзахисник Барселони Дмитро Чигринський близький до повернення в рідний клуб. Повідомляється, що Даріо Срна вже досяг домовленості.

Після травми захисника Шахтаря Валерія Бондаря, яку він отримав у грі першого туру УПЛ з Металістом 1925 (2:1) донеччани вирішили посилити лінію оборони.

У понеділок, 31 липня, Шахтар оголосив про трансфер ізраїльського оборонця Става Лемкіна, але не збирається зупинятися на досягнутому.

«Гірники» зробили пропозицію колишньому захиснику Барселони Дмитру Чигринському.

«Цей кадровий хід – ідея експартнера Чигринського по Шахтарю Даріо Срни. Директор з футболу «гірників» уже провів попередні переговори з 36-річним футболістом та отримав згоду. Наразі вирішується питання із клубом гравця. Наразі вирішується питання із клубом гравця», – пише телеграм-канал ТаТоТаке. 

Раніше Чигринський повідомляв, що залишив Іонікос, оскільки мав попередню згоду, що в разі вильоту клубу з вищого дивізіону він може покинути клуб вільним агентом.

  • Чигринський виступав за Шахтар з 2002 по 2009 та з 2010 по 2015 роки. За цей час захисник зіграв 189 ігор за донеччан та здобув 14 трофеїв, серед яких є Кубок УЄФА.
  • У 2009 році Дмитро перейшов до Барселони за 25 млн євро. За каталонську команду оборонець провів 14 матчів та став чемпіоном Іспанії.
  • Останнім клубом 36-річного захисника став грецький Іонікос, за який він у сезоні 2022/23 провів 26 матчів та забив один гол.
  • Також Дмитро має на власному рахунку 29 поєдинків за національну збірну України.
  • Чигринський та Срна разом за Шахтар зіграли у 159 матчах.