Екс-гравець Металіста став чемпіоном світу: Аргентина з Мессі виграла мундіаль в Катарі

Переглядів 4174
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-гравець Металіста став чемпіоном світу: Аргентина з Мессі виграла мундіаль в Катарі
Збірна Аргентини святкую перемогу на чемпіонаті світу. Фото: Google
34-річний півзахисник Алехандро Папу Гомес, який раніше грав за харківський Металіст, разом зі збірною Аргентини переміг на чемпіонаті світу 2022 року.

18 грудня в рамках фіналу чемпіонату світу-2022 в Катарі зустрілися збірні Аргентини та Франції. 

Перший тайм виграли аргентинці завдяки голу Ліонеля Мессі з пенальті та точному удару Анхеля Ді Марії. До слова, одинадцятиметровий заробив Ді Марія.

Довго рахунок був 2:0 на користь аргентинців і, здавалося, вони переможуть. Але тут взяв слово Кіліан Мбаппе, який спочатку реалізував пенальті на 80 хвилині, а потім на 81 хвилині зрівняв рахунок. Основний час матчу завершився з рахунком 2:2.

В додатковий час Аргентина знову вийшла вперед після голу Мессі, який оформив дубль. Але французи заробили ще один пенальті, який реалізував Мбаппе. Таким чином, Кіліан оформив хет-трик! У підсумку, зустріч завершилася з рахунком 3:3. 

Доля матчу вирішувалася в серії пенальті, де перемогли аргентинці з рахунком 4:2! Аргентина виграла фінал та втретє стала чемпіоном світу!

Цікаво, що разом зі збірною Аргентини став чемпіоном світу екс-півзахисник харківського Металіста Алехандро Папу Гомес, який зараз захищає кольори іспанської Севільї. Аргентинець Гомес грав за Металіст у сезоні 2013/2014. 

X