«Наш аргентинець із Руху Альваренга сказав, що стануть чемпіонами»: Кучук поділився очкуваннями від фіналу мундіалю

Переглядів 7310
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Наш аргентинець із Руху Альваренга сказав, що стануть чемпіонами»: Кучук поділився очкуваннями від фіналу мундіалю
Леонід Кучук. Фото: Рух
Коуч львівського Руху Леонід Кучук вважає, що у збірної Аргентини з лідером команди Ліонелем Мессі більше шансів на перемогу в фінальному матчу мундіалю-2022.

Головний тренер львівського Руху дав свій прогноз на фінальний поєдинок чемпіонату світу-2022 Аргентина – Франція.  Спеціаліст сказав, хто, на його думку, виграє мундіаль у Катарі.

«Аргентина. Коли ця збірна у чвертьфіналі виграла в Нідерландів у серії пенальті, наш аргентинець із Руху Альваренга сказав, що його співвітчизники стануть чемпіонами», – сказав Кучук в інтерв’ю офіційному сайту львівського клубу. 

Також наставник Руху виділив сильні сторони аргентинців, за рахунок яких вони можуть виграти мундіаль.

«Я погоджуюся: оцей дух аргентинських бойцюганів плюс Мессі, який може використовувати моменти. Але наголошу: ця збірна Аргентини – не тільки Мессі, його партнери можуть створювати для нього моменти», – додав Леонід Кучук.

Фінал чемпіонату світу між Аргентиною і Францією відбудеться сьогодні, 18 грудня. Початок зустрічі о 17:00 за київським часом.

Додамо, що після першої частини сезону львівський Рух в турнірній таблиці чемпіонату України з 14 очками в активі посідає 12 місце.

X