Евертон Миколенка визначився з новим головним тренером: переговори вже на фінальній стадії

Переглядів 2673
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Евертон Миколенка визначився з новим головним тренером: переговори вже на фінальній стадії
Шон Дайч. Фото: Google
Шон Дайч стане наставником Евертона. Про це повідомляє авторитетний інсайдер з Італії Фабріціо Романо. За його словами, перемовини між сторонами вже на завершальному етапі.

Евертон близький до того, аби оголосити про те, що 51-річний англійський спеціаліст Шон Дайч очолив «ірисок». Про це повідомив знаменитий інсайдер Фабріціо Романо.

«Евертон наближається до призначення Шона Дайча новим головним тренером замість Френка Лемпарда. Обговорення на завершальній стадії, зараз узгоджуються деталі щодо контракту, який діє до червня 2025 року», – написав італійський журналіст у себе в твіттері.

Раніше Евертон звільнив Френка Лемпарда з посади головного тренера, тому що «іриски» після довготривалої кризи опинилися в зоні вильоту в турнірній таблиці АПЛ, а саме на 19 місці з 15 очками в активі.

Що стосується Віталія Миколенка, то він в цьому сезоні зіграв за Евертон 21 матч і результативними діями не відзначався.

Зазначимо, що в лютому на Евертон чекають дуже цікаві матчі, а саме поєдинок з Арсеналом Зінченка (04.02), дербі з Ліверпулем (13.02), матч з екс-командою Б'єлси Лідсом (18.02) та зустріч з Астон Віллою (25.02).