Фанати Брюгге незадоволені продажем Соболя: захисник збірної України перебрався в топ-чемпіонат

Переглядів 1015
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Фанати Брюгге незадоволені продажем Соболя: захисник збірної України перебрався в топ-чемпіонат
Едуард Соболь. Фото: Google
23 січня захисник збірної України Едуард Соболь перейшов з Брюгге до Страсбурга. 27-річний гравець підписав контракт із французьким клубом на три з половиною роки.

Вболівальники Брюгге відверто розчаровані рішенням керівництва клубу відпустити Соболя до Франції, оскільки за три з половиною роки у Бельгії завоював симпатії місцевої публіки.

Брюгге заробив на трансфері Соболя до Страсбурга два з половиною мільйони євро.

Brianlaseur: «Дякую за все, Едді, тебе не вистачатиме».

Bencsken: «Гравець, який дотримується слів «немає поту, нема слави»! Дякую, Едді».

Pique Jalapeno: «Ще одна велика помилка в управлінні персоналом – ви робите все з ніг на голову, це драматично. Я передбачаю панічний трансфер лівого захисника в найближчі 12 місяців... Удачі Едді!

prutser14: «Прикро. Ще один догляд гравця. Хотілося б два трансфери до клубу».

Соболь виступав за Брюгге з 2019 по 2023 рік. Перші два сезони Едуард відіграв в оренді, а у 2021 році клуб викупив контракт футболіста в Шахтаря.

Всього за Брюгге Соболь провів 124 матчі, забив чотири м'ячі та зробив 14 асистів. Разом з командою тричі поспіль ставав чемпіоном Бельгії та дворазовим володарем Суперкубка.

Страсбург посідає 16-те місце у турнірній таблиці Ліги 1, набравши 15 очок у 19 матчах. Потенційний дебют українця може трапитися 29 січня в грі проти Тулузи.

X