«ФІФА вистрілила собі в ногу»: Циганик обурений рішенням не показувати звернення Зеленського перед фіналом ЧС

Переглядів 469
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«ФІФА вистрілила собі в ногу»: Циганик обурений рішенням не показувати звернення Зеленського перед фіналом ЧС
Ігор Циганик. Фото: Google
Відомий журналіст та коментатор Ігор Циганик висловився з приводу рішення ФІФА, яка заборонила показати відеозвернення президента України перед фіналом ЧС-2022 Аргентина – Франція (3:3, 4:2 по пен.).

Циганик в останньому випуску проекту «Циганик Live» підкреслив, що в цій ситуації саме ФІФА заполітизувала ситуацію з відеозверненням Володимира Зеленського, в якому немає жодного слова про війну.

«ФІФА вистрілила собі в ногу заборонити показ відеозвернення президента України, яке розлетілося по всьому світу. Його підхопили всі ЗМІ, підтримали всі хто можливо. ФІФА заполітизувала сам момент, тому що в його словах жодного слова про війну.

Ми країна, яка ніколи не вела загарбницький воїн, але й ми хочемо, щоб до нас ставилися з повагою. Мені дивно, що УАФ не зробила жодного звернення. Писати листи про втручання вони мають час, а заклик підтримати ініціативу президента не знайшлося», – підкреслив Циганик.

Нагадаємо, Офіс Президента України звертався до ФІФА із проханням показати відеозвернення Володимира Зеленського перед початком фіналу ЧС. Попри те, що Емір Катару Тамім ібн Хамад Аль Тані підтримав ініціативу, ФІФА відповіла відмовою на ініціативу Офісу Президента України.

X