ФК Львів підписав скандального хавбека: раніше гравця було дискваліфіковано за договірні матчі

Переглядів 571
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
ФК Львів підписав скандального хавбека: раніше гравця було дискваліфіковано за договірні матчі
Ярослав Богунов. Фото: ФК Львів
Півзахисник Діназу Ярослав Богунов повернувся до футбольного клубу Львів. 29-річний хавбек підписав контракт із львівським клубом до кінця поточного сезону.

Аутсайдер української Прем'єр-ліги ФК Львів оголосив про підписання угоди з Ярославом Богуновим, який із літа 2019 по жовтень 2020 року вже грав у складі львівського клубу. Півзахисник гратиме під 10-м номером.

Раніше Богунов потрапив у скандальну історію – 2020 року він отримав дискваліфікацію на два роки від ФІФА за участь у договірних матчах. Самі ігри проходили ще 2017 року, коли він виступав у білорусі за Нафтан.

Його дискваліфікація закінчилася у серпні цього року, після чого Богунов став гравцем вишгородського Діназу. Цього сезону півзахисник провів 14 матчів, у яких забив чотири голи і зробив три результативні передачі.

У складі ФК Львів Ярослав дебютував в УПЛ у сезоні 2019/20. Усього ж за львівський клуб за свій перший захід він провів 33 матчі та відзначився одним забитим голом.

На зимову перерву ФК Львів пішов на останньому, 16-му місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши дев'ять очок у 14-ти матчах. Друга частина чемпіонату України відновиться на початку березня.

X