ФК Олександрія не має наміру знижувати фінансові вимоги щодо Калюжного: джерело повідомило деталі

Переглядів 514
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
ФК Олександрія не має наміру знижувати фінансові вимоги щодо Калюжного: джерело повідомило деталі
Іван Калюжний. Фото: ФК Керала Бластерс
Український півзахисник Іван Калюжний, котрий виступає за індійський клуб Керала Бластерс на правах оренди з Олександрії, оцінюється українським клубом в один мільйон євро.

Олександрія оцінює свого півзахисника Івана Калюжного, котрий виступає на правах оренди за індійський Керала Бластерс, в один мільйон євро. Таку суму український клуб запросив за трансфер футболіста минулого літа.

Враховуючи вдалу гру Калюжного в Індії, Олександрія не знижуватиме своїх фінансових вимог. Про це повідомив журналіст Енсон Джейсон.

Калюжний провів у поточному сезоні за Кералу Бластерс 12 матчів, у яких забив чотири голи та зробив одну результативну передачу.

На даний момент Керала Бластерс посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату Індії, набравши 25 очок у 13-ти матчах.

24-річний хавбек є вихованцем харківського Металіста та київського Динамо. Контракт футболіста з Олександрією діє до червня 2025 року.

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 525 тисяч євро. Орендна угода з індійським клубом закінчується наприкінці цього сезону.

X