«Гасперіні побажав удачі в Марселі»: коли Малиновський зрозумів, що залишить Аталанту

Переглядів 1431
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Гасперіні побажав удачі в Марселі»: коли Малиновський зрозумів, що залишить Аталанту
Руслан Малиновський та Гасперіні. Фото: Аталанта
Екс-футболіст Аталанти Руслан Малиновський після переходу в Олімпік Марсель розповів, наскільки важко було українцю залишати команду з Бергамо.

Хавбек збірної України зізнався, що рішення про відхід з Аталанти ухвалив після розмови з головним тренером Джан П'єро Гасперні, який більше не розраховував на гравця.

«Футбольне життя таке, що не завжди все складається так, як хочеться. Я з Містером завжди був у добрих стосунках, у нас ніколи не було жодних моментів. Навіть коли я йшов з клубу, він дуже тепло попрощався зі мною. Сказав, що ми зробили великі речі тут, що я був професіоналом, завжди працював, жодних претензій він до мене не мав. Побажав удачі та сказав, що я можу набирати його будь-коли.

Гасперіні мені особисто сказав, що хоче трохи поміняти гру і йому потрібен більш швидкісний нападник. До цього треба ставитись спокійно. Але тоді я зрозумів, що треба шукати новий клуб», – сказав Малиновський в інтерв'ю Terrikon.

29-річний Малиновський виступав за Аталанту з 2019 по 2023 роки. За три з половиною сезони у Бергамо він провів 143 матчі, забив 30 голів та віддав 28 асистів. 

Разом з Аталантою Руслан двічі брав бронзові нагороди Серії А, грав у фіналі Кубка Італії 2020/21 та запалював з бергамасками на євроарені.

Українець взимку приєднався до Марселя на правах оренди з опцією викупу за десять мільйонів євро. Угода ОМ з Малиновським діятиме до літа 2027 року.