Гочолеішвілі назвав гравця, який йому подобався у Шахтарі: захисник пояснив, чому вибрав саме «гірників»

Переглядів 707
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Гочолеішвілі назвав гравця, який йому подобався у Шахтарі: захисник пояснив, чому вибрав саме «гірників»
Георгій Гочолеішвілі. Фото: ФК Шахтар
Грузинський правий оборонець донецького Шахтаря Георгій Гочолеішвілі розповів, хто є улюбленим футболістом у складі «гірників» усіх часів.

Георгій Гочолеішвілі взяв участь в останньому матчі Шахтаря, в якому «гірники» здобули важку перемогу над Олександрією із рахунком 2:1. Саме грузинський правий захисник віддав дві гольові передачі на форвардів Сікана та Траоре.

Гочолеішвілі в інтерв’ю клубній пресслужбі відповів на запитання вболівальників, одне з яких стосувалося його улюбленого гравця «гірників». Хорватський ексфутболіст Шахтаря Даріо Срна, як виявилося став одним із кумирів грузинського оборонця. 

Також Гочолеішвілі висловився про тиск гри на позиції легендарного хорвата.

«Мені подобався Даріо Срна. Він був видатним гравцем. Мені приємно, що у нас однакові позиції. 

Великого хвилювання не було. Мене це скоріш мотивувало, що такий легендарний футболіст Шахтаря грав на моїй позиції. Хочеться досягнути таких же висот, як і він. Мені приємно, коли мені порівнюють з Срною», — сказав Гочолеішвілі для пресслужби клубу.

Гочолеішвілі пояснив, чому перейшов до Шахтаря.

«Коли я дізнався про цю пропозицію, то я розумів, що хочу сюди перейти, адже це великий клуб і я раніше слідкував за ним. Шахтар мав купу чудових гравців. Тому мені сюди хотілося і ця команда сидить у мене в душі».

  • Гочолеішвілі перебрався до Шахтаря за один мільйон євро з Сабуртала взимку 2023 року.
  • За «гірників» футболіст відіграв усього 16 матчів, в яких забив один раз та асистував двічі.
  • Тransfermarkt оцінює захисника 1,2 мільйона євро.
  • Срна провів 536 матчів у футболці «гірників». Після завершення ігрової кар'єри Срна залишився у Шахтарі на посаді директора з футболу. Нині хорват працює спортивним директором.