«Головне, щоб не почав скиглити»: Леоненко розповів, що Ребров хотів вигнати його з ТК Футбол

Переглядів 1632
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Головне, щоб не почав скиглити»: Леоненко розповів, що Ребров хотів вигнати його з ТК Футбол
Сергій Ребров. Фото ФК Аль-Айн
Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко висловився про потенційне призначення Сергія Реброва на посаду головного тренера збірної України.

Кілька днів тому з'явилася інформація, що УАФ офіційно представить Сергія Реброва як наставника збірної України 30 травня.

Віктор Леоненко, будучи гравцем Динамо, разом із Ребровим грав у період з 1992 по 1998 рік. Леоненко зізнався своїм підписникам, що буде підтримувати свого екс-партнера під час роботи зі збірною.

«Друзі, ну що поговоримо про Реброва. Прийшов час. Особисто я буду його підтримувати. Доти, доки він буде говорити все, що відбувається у збірній - чому пограли, чому виграли, хто поганий, хто хороший... ».

Також Леоненко зробив несподіване зізнання, що Ребров хотів його звільнення з телеканалів Футбол, коли він там працював експертом.

«Хто не знає, я нагадаю, що Ребров хотів, щоб мене вигнали з ТК Футбол. Ну ось так. І я досі до нього нормально ставлюся. Я ж не ображаюся ні на кого. Я його буду підтримувати. Головне, щоб не почав скиглити», - написав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

Леоненка звільнили з ТК Футбол у квітні минулого року через підтримку російських спортсменів, яких, на його думку, не потрібно було дискваліфікувати через війну в Україні.

Зазначимо, на поточний момент Ребров є головним тренером Аль-Айна з ОАЕ, його контракт із цим клубом закінчується 30 червня 2023 року.

X