«Головне, щоб не згасла пам'ять про Україну»: Циганик пояснив, чому Шевченко не повертається до тренерства

Переглядів 584
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Головне, щоб не згасла пам'ять про Україну»: Циганик пояснив, чому Шевченко не повертається до тренерства
Андрій Шевченко. Фото: Google
Журналіст та ведучий власного шоу на ютубі Ігор Циганик розповів, чому колишній головний тренер національної команди України Андрій Шевченко не повертається до роботи.

Ведучий власного шоу на ютубі Циганик заявив, що Шевченко не повертається до тренерської роботи, бо зосереджений на допомозі Україні у боротьбі з росією. 

«Шевченко зосереджений, щоб бути послом і постійно нагадувати світу про Україну. Він мені показував свій графік роботи в Англії – там шаленство. Постійні включення, ефіри, благодійні акції. Він всюди погоджується і їздить. 

Каже: "Для мене найголовніше, щоб ні в кого не згасала пам'ять про Україну. Щоб всі розуміли – ми страждаємо за спокій Європи. У нас відвертий тероризм з боку росіян"».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

Також Циганик сказав, що про футбол з Шевченком він останні півроку не говорив.

«Трохи поговорили про Челсі. Там зміна вектору після Абрамовича, прийшли американці. Але загалом про футбол останні півроку з Андрієм Шевченком розмовляємо вкрай мало», — сказав Циганик.  

Нагадаємо, що зі збірною України Шевченко доходив до четвертьфіналу чемпіонату Європи. Далі він тренував Дженоа, звідки його швидко звільнили через незадовільні результати.

X