«Гравці Шинника терміново зняли екіпірування»: російська команда втече з готелю після бійки з футболістами Миная

Переглядів 5922
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Гравці Шинника терміново зняли екіпірування»: російська команда втече з готелю після бійки з футболістами Миная
Фото: ФК Минай
Український журналіст Роман Бебех назвав реальну причину конфлікту між футболістами ужгородського Миная та російського Шинником в одному з турецьких готелів.

Минулої ночі футболісти Миная та Шинника влаштували бійку в готелі Royal Seginus. За версією росіян, ужгородці підійшли до начальника Шинника і вимагали його заспівати гімн України. Адміністрація готелю запобігла конфлікту, а пізніше сталася бійка за участю гравців обох команд. Журналіст Роман Бебех розповів деталі конфлікту.

«Після землетрусу Шинник поселили туди, де тренувався Минай. Один із українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводився по відношенню до персоналу готелю. Росіянин був напідпитку і відверто хамив. Росіянин не вибачався і його просто прибив футболіст Миная».

За словами журналіста, делегація Шинника залишає готель у Ларі, поки футболісти Миная відправилися на тренування.

«Потім оркостанець навів одноклубників розбиратися до представників Минаю. І ця розмова знову ж таки привела до бійки. Перемога Миная! Багато представників Шинника у медпункті.

Гравці Шинника терміново зняли екіпірування та збираються евакуюватися з готелю, поки Минай тренується! Це не жарт», – написав Бебех до Telegram.

На зимову паузу Минай пішов на 13-у місці у турнірній таблиці чемпіонату України, маючи 14 очок з одним матчем у запасі. 28 лютого команда Володимира Шарана відновить сезон поєдинком проти Шахтаря.