«Гравці злякалися»: реакція головного тренера Спартака на втрачену перемогу над «знекровленим» Дніпром-1

Переглядів 2388
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Гравці злякалися»: реакція головного тренера Спартака на втрачену перемогу над «знекровленим» Дніпром-1
Міхал Гашпарик. Фото: ФК Спартак Трнава
Головний тренер ФК Спартак Трнава Міхал Гашпарик прокоментував перший матчу раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій проти СК Дніпро-1 (1:1).

У середу, 23 червня, СК Дніпро-1 зіграв внічию зі Спартаком Трнава (1:1) у раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій.

Головний тренер Спартака Трнава Міхал Гашпарик дав свій післяматчевий коментар. Схоже, що два вилучення у складі дніпрян не так вже й допомогли словацькій команді.

«Перший момент у матчі – червона картка, а потім гравці злякалися, що ми можемо виграти. Перший тайм був розрізненим, шкода, що Джурічін не забив гол наприкінці тайму. 

Я знав, що другий тайм буде іншим, хотів зіграти у два нападники. Джурічін просився грати нижче, ми поставили дві десятки, і у підсумку забили. Коли треба було контролювати гру, зробили суперникові величезний подарунок у вигляді поганої передачі, яка призвела до пенальті у наші ворота».

Гашпарик зазначає, що його команда відмовилася від контролю гри заради того, аби «добити» суперника, але не змогла реалізувати моменти.

«Замість того, щоб контролювати гру, ми намагалися забити другий, можливо, третій гол, але зустріч так і завершилася з рахунком 1:1. Треба реалізовувати моменти. Це матч раунду плей-оф Ліги Конференцій, треба бути ефективними.

Усе вирішиться у матчі-відповіді. Дніпро-1 показав якість навіть удесятьох. Я розчарований, такий шанс випадає раз у житті», – наводить слова Гашпарика пресслужба словацького клубу.

  • Матч-відповідь відбудеться у четвер, 31 серпня, у словацькому місті Кошице.
  • Переможець протистояння Дніпро-1 – Спартак Трнава вийде до групового етапу Ліги конференцій.