Гравців Барселони Роберто та Бальде кличуть до Бахмуту: пропозицію зробили в українському фан-клубі Барси

Переглядів 1655
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Гравців Барселони Роберто та Бальде кличуть до Бахмуту: пропозицію зробили в українському фан-клубі Барси
Серхі Роберто на фоні розбомбленого стадіона в Бахмуті. Фотоколаж: Google
Представники українського фан-клубу Барса (Київ) відреагував на скандальне відеозвернення гравців каталонського клубу до їх російських вболівальників.

Поголос довкола неоднозначного відеозвернення гравців Барселони Серхі Роберто та Алехандро Бальде до російських вболівальників в якому вони висловили їм вдячність за підтримку й пообіцяли, що скоро побачаться наберає обертів. 

Подібні дії гравців каталонського клубу вже засудили представники низки українських клубів і от до них доєдналися й самі фанати Барселони. Свою рішучу, патріотичну позицію висловили представники київського фан-клубу Барси.

"Ми сподіваємося, що ці гравці зможуть приїхати в Україну і якщо вони так хочуть якнайшвидше побачитися з уболівальниками з оркостану, ми можемо їм допомогти з'їздити під Бахмут чи Авдіївку, ну або в крайньому разі влаштувати їм ніч під ракетами та сиренами. Ми впевнені, що це є провокація. Провокація з боку спецслужб Росії, які користувалися недалекоглядністю та аполітичністю цих молодих людей.", - йдеться у заяві, яка оприлюднена у Facebook.

Зазначимо, що окрім цілком зрозумілої люті з боку українських клубів, засудив язикатих гравців Барселони і їх одноклубник, поляк Роберт Левандовський.