«Я дуже здивований»: Левандовський поцікавився в Барселони, як каталонці завинили перед українцями

Переглядів 5072
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Я дуже здивований»: Левандовський поцікавився в Барселони, як каталонці завинили перед українцями
Левандовський та Шевченко. Фото: Google
Гравці Барселони Серхі Роберто та Алехандро Бальде після відеозвернення російським уболівальникам опинилися під шквалом критик. Скандальну ситуацію прокоментував форвард каталонців Роберт Левандовський.

Роберто та Бальде взяли участь у промо-кампанії російської платформи, що транслює матчі чемпіонату Іспанії, що спровокувало бурхливу реакцію серед української футбольної спільноти.

Левандовський, відомий своєю публічною позицією на підтримку України, відреагував на ситуацію, яка сталася з новоспеченими чемпіонами Іспанії.

«Про цей запис я дізнався через деякий час і, м'яко кажучи, був дуже здивований. Я запитав клуб про цю ситуацію і знаю, що це була не офіційна позиція, а заява під час зустрічі зі ЗМІ з правами на трансляцію Ла Ліги. У таких ситуаціях ви часто навіть не знаєте, з ким розмовляєте. Це, звичайно, не пояснення. Очевидно, що не подбали, і в результаті все пішло дуже погано, але, наскільки я знаю, Барселона має намір вжити заходів у відповідь на цю ситуацію», – цитує Левандовського портал Interia.

Нагадаємо, Барселона минулого тижня достроково стала чемпіоном Іспанії. Каталонці оформили свій 27-й чемпіонський титул в історії клубу. До цього «блаугранас» вигравали Ла Лігу в сезоні 2018/19.