Григорчук готує серйозні зміни в обороні Чорноморця: джерело повідомило про можливий відхід основного захисника

Переглядів 492
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Григорчук готує серйозні зміни в обороні Чорноморця: джерело повідомило про можливий відхід основного захисника
Роман Григорчук. Фото: ФК Чорноморець
Одеський Чорноморець продовжує підготовку до другої частини сезону на зборах у Туреччині. Головний тренер «моряків» Роман Григорчук проводить кадрові перестановки.

У сьогоднішньому ранковому спарингу одеситів проти ташкентського Локомотива (1:3) помічено ексхавбека Чорноморця Віталія Балашова. 

Останній сезон 31-річний гравець провів у казахському Актобе. Проте, за інформацією ТаТоТаке, перебування Балашова у таборі моряків – навіть не перегляд, Віталію дозволено підтримувати форму разом із колишнім клубом.

А ось про кого з новачків можна говорити впевнено, то це про півзахисника Львова – Олександра Васильєва, який продовжить кар'єру в Чорноморці на правах вільного агента. 

У матчі проти Локомотива разом із номінальним центрхавом Васильєвом в обороні грав словенець Лука Гучек. Така ротація та експерименти пов'язані з відсутністю в обоймі провідного центрбека команди Манджрекара Джеймса. 

За інформацією джерела, канадець майже напевно покине Чорноморець уже цієї зими.

На зимову перерву одеська команда пішла на 15-му місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 11 очок у 15-ти матчах. Друга частина чемпіонату України відновиться на початку березня.

X