Грузія сенсаційно перемогла Португалію на молодіжному Євро-2023: Цитаїшвілі зробив два асисти, Гочолейшвілі вийшов на заміну

Переглядів 33570
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Грузія сенсаційно перемогла Португалію на молодіжному Євро-2023: Цитаїшвілі зробив два асисти, Гочолейшвілі вийшов на заміну
Георгій Цитаїшвілі. Фото: УЄФА
Грузинська збірна здолала португальців у першому поєдинку на молодіжному Євро-2023. Участь у перемозі грузинів взяли Цитаїшвілі та Гочолейшвілі.

21 червня в Тбілісі в рамках першого матчу групового раунду молодіжного Євро-2023 збірна Грузії зустрічалася з національною командою Португалії.

В основі на цю зустріч вийшов представник київського Динамо Георгій Цитаїшвілі, який на правах оренди виступає за польський Лех. У підсумку він став одним із головних героїв першого тайму і загалом зустрічі. Футболіст Леха перед перервою асистував Гагуа та Сазонову, які вразили ворота португальців на 37 та 45+1 хвилині. У підсумку Грузія виграла перший тайм з рахунком 2:0.

У другій половині зустрічі забитих м'ячів не було, а тому грузинська збірна перемогла з рахунком 2:0.

Цитаїшвілі був замінений на 58 хвилині на Азарова. Також на 58 хвилині цієї гри на полі з'явився представник донецького Шахтаря Георгій Гочолейшвілі.

  • В іншому матчі квартету А Бельгія та Нідерланди розписали мирову 0:0.
  • Грузія з трьома балами в активі є лідером групи.
  • Наступний матч грузинська збірна зіграє з Бельгією 24 червня.