«Інгулець був, є і буде»: Поворознюк розкрив плани команди з Петрово на майбутнє

Переглядів 5048
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
0 голосів
«Інгулець був, є і буде»: Поворознюк розкрив плани команди з Петрово на майбутнє
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Одіозний президент Інгульця Олександр Поворознюк висловився щодо майбутнього своєї команди. Босс, або ж як називають Поворознюка в колективі «Папа», запевнив, що переживати за клуб приводів немає.

Навіть якщо Інгулець втратить прописку в Прем’єр-лізі, клуб продовжить своє існування. В цьому всіх вболівальників команди з Петрово запевнив особисто президент клубу Олександр Поворознюк.

Час для спічу Поворознюк вибрав максимально слушний, бо вже завтра, 14 червня, Інгульцю доведеться грати матч-відповідь за право залишитися в УПЛ з черкаським ЛНЗ (перша гра завершилась з разунокм 1:1).  

«Граємо як граємо, як можемо. «Інгулець» був, є і буде. Це як моя четверта дитина, де б він не був – він буде грати. Стадіон як будували, так і будемо добудовувати.

Ми граємо чесно, нікому нічого не платимо. Як боженька розставить все це на місця, так воно і буде. Будемо старатися залишитися в УПЛ, не залишимося – гратимемо у першій лізі». – сказав Поворознюк.

Висловився Поворознюк детально і щодо будівництва нової арени для Інгульця. 

«Стадіон плануємо добудувати на осінь, але грати планую вже з нового сезону. У нас поле повністю готове, підігрів газону, освітлення, все є. Зараз ми домовилися, що в першу чергу здаємо роздягальні арбітрів та футболістів, одну трибуну робимо центральну і вже можемо грати на цьому стадіоні. Якщо ми будемо в УПЛ.

Якщо в першій лізі – в принципі я поспішати не буду», — сказав Поворознюк в ефірі свого ж YouTube-каналу.

  • В сезоні 2022/2023 Інгулець посів в УПЛ 14 сходинку;
  • Команда з Петрового грає в Прем'єр-лізі з сезону 2020/2021;
  • Найвищим досягненням клубу Поворознюка є вихід у фінал Кубка України в 2019 році.