«Його просто перло, коли він намагався донести свої слова»: Микитин назвав найемоційнішого тренера в кар’єрі

Переглядів 1344
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Його просто перло, коли він намагався донести свої слова»: Микитин назвав найемоційнішого тренера в кар’єрі
Йожеф Сабо. Фото: Google
Володимир Микитин згадав найемоційнішого тренера, з яким він перетинався у своїй ігровій кар’єрі. Ним виявився Йожеф Сабо, який тренував збірну України.

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net Микитин пояснив, як відбувалися теоретичні заняття у Сабо. Також він відмітив цікаву особливість у колишнього тренера збірної України.

«Теоретичні заняття у його виконанні будувалися на емоціях. Коли ми розбирали суперника, Йожеф Йожефович заводився з півоберту. Починав говорити наче спокійно, а закінчував на підвищених тонах». 

Микитин розумів, чому Сабо постійно спілкувався на підвищених тонах. На думку колишнього гравця збірної України Йожеф Йожефович хотів якнайкраще передати важливість протистояння.

«Його просто перло, коли він намагався донести свої слова до гравців. Але він у такий спосіб намагався показати, наскільки майбутня гра важлива. Навіть коли ми грали якісь контрольні ігри, Сабо не змінювався. Завжди на емоціях намагався донести, як слід поставитися до майбутнього матчу», — заявив Микитин.

Нагадаємо, що Микитин провів у національній збірній України 13 матчів. Після закінчення спортивної кар'єри працював головним тренером у Зорі U21. Привів команду до чемпіонства у сезоні 2012/13. Наразі є головним тренером запорізького Металурга, який виступає у Першій лізі чемпіонату України.

X