«Повертай квартиру та йди куди хочеш»: Микитин згадав цікаві історії пов’язані з нерухомістю та автомобілем

Переглядів 2734
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Повертай квартиру та йди куди хочеш»: Микитин згадав цікаві історії пов’язані з нерухомістю та автомобілем
Володимир Микитин. Фото: Металург Запоріжя
Володимир Микитин — вихованець луганського футболу. Він згадав, як Зоря не відпускала його в інший клуб, а також розповів, як використав машину, яку отримав від луганського клубу.

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net Микитин згадав, як хотів змінити луганську Зорю на Борисфен, проте з цим виникли складнощі. Колишній захисник розповів, чому вирішив залишитися у рідній команді. 

«Із машиною у мене цікава ситуація була. Коли грав у Зорі, мене кликав до себе Борисфен. Команда тоді з добрими грошима була. Я вже до Києва поїхав, мало контракт не підписав. 

Пам'ятаю, зателефонував президентові Зорі, кажу йому: «Все, йду». А він мені: «Квартира трикімнатна, яку тобі клуб дав без документів. Повертай квартиру та йди куди хочеш». Мені довелося повернутися до Луганська».

Також Микитин зізнався, як використав подаровану «Жигулі» від луганського клубу. Цікаво, що Володимир навіть не мав посвідчення водія.

«Підписав я із Зорею новий контракт і мені дали нову машину – «Жигулі» шістку. Посвідчення водія на той момент у мене не було, тому я її відразу продав. Вторгував 5900 доларів. Роздав борги, 4 тисячі, які накопичилися за час, проведений у Зорі. На гроші, що залишилися, купив спальний гарнітур. Ось і вся машина. А першу машину я купив собі, коли був гравцем Шахтаря», – заявив Микитин  

Нагадаємо, що Микитин після закінчення спортивної кар'єри працював головним тренером у Зорі U21. Привів команду до чемпіонства у сезоні 2012/13. Наразі є головним тренером запорізького Металурга, який виступає у Першій лізі чемпіонату України.

X