Капітан Брюгге відреагував на епічний промах Яремчука: відео епізоду за участю українця в матчі з Генком

Переглядів 3581
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Капітан Брюгге відреагував на епічний промах Яремчука: відео епізоду за участю українця в матчі з Генком
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Капітан Брюгге Ханс Ванакен підбив підсумки матчу 19-го туру Про-ліги Бельгії проти Генка (1:3). Чинний чемпіон втратив шанс підібратися до прямого конкурента.

Вчора, 8 січня, Брюгге вийшов на гру проти Генка під проводом нового тренера Скотта Паркера. Наставник, який піднімав до АПЛ Фулхем та Борнмут міг розраховувати на інший результат поєдинку, якби український форвард Брюгге Роман Яремчук реалізував свій супершанс після виходу на заміну.

Дивіться відео промаху Яремчука у матчі з Генком у Telegram-каналі FanDay

Ванакен після матчу прокоментував забійний момент Яремчука, який міг перевернути матч на користь чинного чемпіона Бельгії.

«За нічийного рахунку ми могли виходити вперед, а коли суперник зробив результат 2:1, то ще не все було втрачено. Мав шанс, коли Рітс віддав Яремчуку, але Роман свого шансу не використав. Втім, я впевнений, що з Паркером ми невдовзі зробимо крок уперед і покажемо прогрес», – наводить слова Ванакена клубний сайт Брюгге.

На даний момент Брюгге посідає четверте місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 34 бали. У наступному турі столичний клуб зіграє з Андерлехтом на своєму стадіоні. Поєдинок пройде 15 січня та розпочнеться о 14:30.

X