«Капітуляція якоїсь держави»: Седан розповіла, яке бажання вона загадала на день народження

Переглядів 12529
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Капітуляція якоїсь держави»: Седан розповіла, яке бажання вона загадала на день народження
Влада Седан. Фото: Google
Дружина Олександра Зінченка з приводу свого дня народження опублікувала в інстаграмі знімки з фотосесії, які супроводила емоційною промовою.

20-го жовтня українська журналістка та дружина захисника збірної України і лондонського Арсеналу Олександра Зінченка Влада Седан відзначає день народження. Дівчині виповнилося 27 років. На честь цього Седан опублікувала у себе в інстаграмі пост.

«Я ніколи не думала, що у 27 років я буду мріяти про мирне небо. Я ніколи не могла уявити, що живучи у Лондоні, буду мріяти про можливість сісти в літак і прилетіти додому, в улюблений Київ». 

Також Влада додала, що ще вона бажає на свій день народження.

«Я ніколи не могла подумати, що на день народження я буду загадувати падіння і капітуляцію якоїсь держави. Усі мої попередні мрії і бажання на дні народження здійснювались. У мене коханий чоловік, солодка донечка, улюблена робота і найголовніше- мої близькі здорові. Тому я вірю, що здійсняться і мої нові бажання».

Раніше також Олександр Зінченко привітав Владу Седан з днем народження. У своєму пості Зіна подякував дружині за найкращий подарунок, а саме за доньку Єву.