Зінченко емоційно привітав дружину з днем народження: футболіст натякнув Седан про найкращий подарунок

Переглядів 6220
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Зінченко емоційно привітав дружину з днем народження: футболіст натякнув Седан про найкращий подарунок
Зінченко та Седан. Фото: Google
Олександр Зінченко романтичним постом у інстаграмі привітав свою дружину Владу Седан з днем народження. Зіна, як завжди був, емоційним та у привітанні подякував Владі за доньку Єву.

Український захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко сьогодні, 20-го жовтня, привітав з днем народження свою дружину, журналістку Владу Седан. Футболіст пост з привітанням опублікував у себе на сторінці в Instagram.

«З Днем Народження, моє життя! Не втомлюся дякувати тобі за найкращий подарунок в моєму житті, який кожного дня мене зустрічає біля дверей з криками: Та-то! Ми дуже сильно тебе любимо», – написав Зіна.

Влада Седан, яка народилася у Вінниці, виповнилося 27 років. Журналістка вийшла заміж за Сашка у 2020 році. 1-го серпня 2021 року у пари народилася донька Єва, яку у привітанні Зінченко назвав найкращим подарунком.

Додамо, що український футболіст пропустив сьогоднішній матч Арсеналу в Лізі Європи з ПСВ, за який Олександр грав у сезоні 2016/2017. Українець відновлюється від травми литкового м’яза. Цього сезону Зінченко зіграв за Арсенал шість матчів, у яких відзначився одним гольовим пасом. 

На даний момент в групі А Ліги Європи Арсенал лідирує, а ПСВ іде другим. 

Додамо, що лондонський Арсенал після десяти турів з 27 очками в активі іде на першому місці в АПЛ.