Картинка для ФІФА та УЄФА: УАФ хоче запобігти перевороту за допомогою тітушок

Переглядів 3104
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Картинка для ФІФА та УЄФА: УАФ хоче запобігти перевороту за допомогою тітушок
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Журналіст Костянтин Андріюк поділився інсайдом з Будинку футболу про те, як нинішнє керівництво УАФ запобігатиме сценарію повалення влади Андрія Павелка.

Всіх співробітників Будинку футболу попросили сьогодні не виходити на роботу до 12:00. УАФ планують організувати провокацію у вигляді нападу на Будинок футболу, в якому звинувачуватимуть Офіс Президента України з метою поставити замість Павелка Андрія Шевченка.

Мета провокації – створити картинку для ФІФА, УЄФА та міжнародної спільноти про спробу держави втручатися у футбольне господарство, за що статутом керівних футбольних структур передбачено виключення з обох організацій.

Андріюк у своєму Telegram повідомив, що провокація за участі тітушок – справа рук віце-президента УАФ Вадима Костюченка. Журналіст розмістив текст повідомлення, яке отримали працівники УАФ від адміністрації.

«Шановні колеги!

Нам надійшла інформація про те, що з 15-00 години 19 грудня до 12 години 21 грудня 2022 року у Будинку футболу буде відсутнє водопостачання.

Сьогодні, 19 грудня 2022 року робочий день до 15:45.

Завтра 20 грудня 2022 року – дистанційний режим роботи.

21 грудня 2022 року робочий день з 12:00».

Зазначимо, що сьогодні попередньо запланований позачерговий Виконком УАФ, на якому Павелка спробують повалити, а його наступником зробити Андрія Шевченка.

Раніше журналіст Ігор Циганик пояснив, чому Україні не загрожує виключення з ФІФА та УЄФА.

X