«Україні не загрожує виключення з ФІФА та УЄФА»: Циганик розтлумачив, чому Виконком УАФ може скинути Павелка

Переглядів 1853
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
3 голоси
«Україні не загрожує виключення з ФІФА та УЄФА»: Циганик розтлумачив, чому Виконком УАФ може скинути Павелка
Фото: УАФ
Журналіст та коментатор Ігор Циганик заявив, що УАФ немає конкретних доказів втручання держави в управління футбольними органами.

Вчора в мережі розлетівся лист від УЄФА, який попередив про можливі наслідки для України, якщо в незаконний спосіб відбудеться зміна керівника УАФ.

Циганик в останньому випуску «Циганик Live» помітив, що у зверненні УАФ до УЄФА немає підпису президента УАФ Андрія Павелка, який може втратити свою посаду.

«Зараз Україні нічого не загрожує. Лист від УЄФА більше схожий на відписку, яка не тягне за собою жодних наслідків. Цікаво, що звернення до УЄФА підписував не особисто Павелко, а Протасов, Михайличенко, Дем'яненко. Якщо є докази втручання, чому Павелко не підписав? Тому що немає доказів.

На сьогоднішній момент члени Виконкому та Конгресу самі повинні визначити, що робити далі.  Ніхто не збирається виключати Україну з ФІФА та УЄФА. Жодних доказів втручання держави у футбольні справи немає. Якщо завтра відбудеться Виконком, все буде затверджено ФІФА та УЄФА», – підкреслив Циганик.

Зазначимо, що сьогодні попередньо запланований позачерговий Виконком УАФ, на якому Павелка спробують повалити, а його наступником зробити Андрія Шевченка.

X