Павелко найближчим часом позбудеться поста президента УАФ: джерело повідомило деталі скандальної події

Переглядів 1814
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Павелко найближчим часом позбудеться поста президента УАФ: джерело повідомило деталі скандальної події
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Шеф-редактор інформагентства «Центр новин» Ольга Витак виклала у відкритий доступ перелік питань, який буде розглянуто на віртуальному Виконкомі УАФ 20 грудня.

На онлайн-зборі планується розглянути питання щодо усунення Андрія Павелка з посади президента асоціації та призначення на його місце Андрія Шевченка. Членам Виконкому вже було розіслано план дій. Для проведення конгресу нібито потрібні підписи 31 члена.

Щоб члени Виконкому УАФ не надумали відмовитися від підписання бюлетеня для голосування, проти них готують, і якщо потрібно, порушать кримінальне провадження за статтею 170 КК (Стаття 170. Перешкоджання законній діяльності професійних спілок, політичних партій, громадських організацій).

Раніше була інформація, що Андрія Шевченка висунули у кандидати на посаду президента УАФ і начебто це зробила Запорізька обласна асоціація футболу.

Нагадаємо, що декілька днів тому президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.

X